PRZESTRZEŃ SŁOWA

AUDIOBOOK

(George MacDonald: Lekka księżniczka i inne baśnie...)

Odkąd wzięłam głęboki oddech, poszukałam w sobie spokoju i skupiłam się na swoich wartościach, życie zaczyna podsuwać mi rzeczy, o których kiedyś bym nie śniła albo kompletnie nie miałabym na nie przestrzeni... Realizując plan, kierowany sercem a nie stworzony przez umysł zaczynam doświadczać pełni życia. Spełniam marzenia...

Pragnęłam kiedyś zakosztować pracy głosem w tworzeniu audiobooka. Oto się ziszcza! Druga bajka (raczej dla dorosłych odbiorców) "Złoty klucz” jest przeczytana przez mnie. Nomen omen to alegoryczny opis duchowej drogi w poszukiwaniu sensu życia.

Książka George'a MacDonalda w formie płytowej, podejmująca w metaforyczny sposób kwestie moralne, już do nabycia w oficynie #WydawnictwoWdrodze.

Lekka księżniczka i inne baśnie Georga MacDonalda
w tłumaczeniu Emilii Kiereś czytają: Piotr Bróździak, Natalia Chromińska, Tadeusz Falana.

AUDIOBOOK ⇨ bit.ly/2VSQ94T
KSIĄŻKA ⇨ bit.ly/2DeZACt
e-BOOK ⇨ bit.ly/2vjMd01

Copyright © 2018-2019 Fundacja na rzecz wspierania integralnego rozwoju człowieka „Dobrostan”. All Rights Reserved.