1. PROMOCJA ZDROWEGO STYLU ŻYCIA POPRZEZ DZIAŁALNOŚĆ WYDAWNICZĄ

Fundacja „DOBROstan” wraz z Centrum „Orkiszowe Pola” wydawcą książki „WY_DOBRZE_JECIE 2.0”.

Książkę można kupić w:

PROMOCJA KSIĄŻKI

Wieczór autorski WY_DOBRZE_JECIE 2.0

Czas i miejsce spotkania: 15 grudnia 2017 r., godz. 20.00
Centrum Naturalnego Odżywiania i Terapii Orkiszowe Pola, ul. Strzeszyńska 76, Poznań

Natalia Chromińska

Przepisy

Receptury na posiłki skomponowane zostały w sposób prosty, świadomy, oparty na wiedzy zaczerpniętej z naturalnych nurtów odżywiania, przede wszystkim kuchni 5 przemian pochodzącej z tradycyjnej medycyny chińskiej (TMC), ale także ajurwedy, makrobiotyki, ziołolecznictwa czy kuchni św. Hildegardy z Bingen. Odżywianie zgodne z porami roku, wykorzystujące dostępne w danym okresie roku świeże produkty, pozwala poczuć się częścią natury i jej zmiennych rytmów.

Udoskonalone i poszerzone wydanie książki WY_DOBRZE_JECIE (wersja 2.0) to obowiązkowa pozycja w kuchni, w której króluje naturalne jedzenie. To również nieodzowna pomoc w odmienianiu sposobu żywienia na zdrowsze oraz czytelny poradnik zmiany przyzwyczajeń na takie, które prowadzą do utrzymania energii i równowagi w naszych organizmach. To wreszcie styl odżywiania, którym autorki chcą zarażać, nie ze względu na panująca modę, ale na dobroczynne oddziaływanie, którego same doświadczają.

Centrum Naturalnego Odżywiania i Terapii Orkiszowe Pola

Książka, prócz waloru praktycznego, jakim są przystępnie podane przepisy, zawiera też elementy edukacyjne. Można je znaleźć na marginesach,
w przypisach oraz w specjalnie dodanych rozdziałach.

Autorki są przekonane, że czas, obecność a przede wszystkim serce włożone w świadome gotowanie sprawi, iż rzeczywiście wydobrzejecie.

Autorki książki

Dorota Łapa i Natalia Chromińska

Spotkaniu... towarzyszyła muzyka i śpiew

Copyright © 2018 Fundacja na rzecz wspierania integralnego rozwoju człowieka „Dobrostan”. All Rights Reserved.